Republika Smaków
Pralinki Trifulot
Rozmiar


Smaki: czarna, biała, amaretto, cappuccino, kardamon
Waga: 140 g
Gwarantujemy najlepszą jakość - uznaną międzynarodowo - nasze praliny są produkowane z dużą dbałością o szczegóły i w kontrolowanej temperaturze przez cały rok. W ten sposób możemy stale dostarczać produkt, który utrzymuje świeżość i chrupkość Cały sekret tworzenia tych małych słodkości skupia się na najwyższej jakości składnikach i detalach, jak np. kolorowy i przyciągający uwagę design, co czyni ten produkt wyjątkowym. Podstawę naszych trufli stanowi delikatny w smaku orzech laskowy z Piemontu – zbierany i selekcjonowany ręcznie, ze stoków wzgórz Langhe - uważany jest ze względu na niepowtarzalny smak, za najlepszą odmianę orzecha laskowego na świecie Tylko przy użyciu najlepszych składników i z dbałością o szczegóły: to jest nasz sekret.
Trufla Czarna:
Pyszna czekoladowa pralinka wyprodukowana na bazie orzecha laskowego, rosnącego w małym regionie na wzgórzach wokół miasta Cortemilia, uważanego za najlepszą odmianę orzechów laskowych na świecie ze względu na jego słodycz i właściwości organoleptyczne. Chrupiąca pralinka z gorzką czekoladą o charakterystycznym smaku, co czyni ją doskonałą w połączeniu z kawą.
Trufla Biała:
Wyjątkowa pralinka wykonana z najlepszej białej czekolady, orzecha laskowego z Piemontu i chrupiącego wafelka. Słodkie i chrupiące wrażenia wzmacniają smak orzecha laskowego. Idealne do kawy, cappuccino i czarnej herbaty.
Trufla Amaretto:
Delikatna pralinka o ciekawej teksturze i łagodnej, naturalnej słodyczy. Dokładnie tak jak herbatnik amaretto oparty na słodkim i gorzkim smaku migdałów, cukru, jaj i pestek moreli. Najlepsza do kawy i herbat z aromatem pomarańczy.
Trufla Cappuccino:
Pralinka z ziarnem kakaowym, migdałami oraz mikrocząsteczkami kawy co nadaje jej niesamowity aromat palonej kawy i białej czekolady oraz pełniejszy smak na zakończenie. Najlepsza w połączeniu z delikatną kawą smakową, cappuccino lub po posiłku, dla smakoszy czekolady.
Trufla Kardamon:
Kardamon jest przyprawą znaną od czasów starożytnych ze względu na swoje właściwości zdrowotne a przede wszystkim ze względu na intrygujący smak ze świeżymi i cytrusowymi nutami. Trifulot Kardamon, otrzymany przez zmieszanie drobnej białej czekolady z pastą migdałową i kardamonem, zaskakuje aromatyczną świeżością. Pralina dla najbardziej wyrafinowanych i wymagających podniebień, idealny dodatek do herbaty.